Hvem er vi?
Tryghed ved valg af håndværker

Om Ekspertlisten.dk

Ekspertlisten blev sat i verden i 2015 for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige håndværker til din opgave. Det kan nemlig være svært at finde den rigtige håndværker - troværdighed, pris, afstand og referencer skal være i orden - og så skal firmaet samtidig have tid, når det passer dig.

Vi kender branchen ud og ind, og derfor kan vi via vores intelligente systemer hurtigt og let hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige håndværker til din specifikke opgave.

Dybdegående baggrundstjek

Som den eneste håndværkerplatform i Danmark overvåger og baggrundstjekker vores systemer ALLE håndværkere i hele Danmark. Det gør vi, for at du kan undgå at handle med håndværkere, der er under konkurs og ikke har de nødvendige autorisationer.

Alle informationer bliver kogt ned og vist med grønne (godt) eller røde (advarsel) flag. Alt sammen vises sammen med bedømmelser og stamoplysninger på håndværkerens profilside.

I godt selskab

I 2021 blev Ekspertlisten en del af Bravido ApS, som er en af Danmarks største formidlere af opgaver til flere brancher i Danmark. Bravido står bl.a. bag Ekspertlisten, BureauBureau og Statum.

Missionen for Bravido er at skabe den nødvendige gennemsigtighed i brancher, der til tider kan føles som en jungle. Med hjælp af den nyeste teknologi og et skarpt team, gør vi det let, hurtigt og overskueligt at finde frem til den helt rigtige samarbejdspartner.

Fordele ved at bruge Ekspertlisten


Det er gratis og uforpligtende

Det er gratis for dig at oprette din opgave hos Ekspertlisten. Det vil sige, at du betaler ikke for at bruge vores service, uanset om du vælger en håndværker eller ej.


Du sparer penge

Ved at oprette din opgave hos Ekspertlisten, får du et godt sammenligningsgrundlag, der sikrer at du vælger den helt rette løsning til den helt rigtige pris.


Du sparer tid

Håndværkerjunglen kan være vanskelig at navigere i - markedet er enormt. Vi sørger for at du sparer tid, ved at vi nøje udvælger de rigtige håndværkere med de rigtige kompetencer til din opgave.


Personlig vejledning

Vores yderst kompetente serviceteam er klar til at kontakte dig for at gennemgå din opgave. Det sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om dine behov og ønsker, så den rigtige løsning bliver fundet til dig.

Sådan fungerer det

1) Beskriv din opgave

Det er nemt og hurtigt at oprette en opgave hos Ekspertlisten. Du skal blot beskrive din opgave og udfylde din kontaktinformation.

2) Du modtager tilbud

Håndværkerne vil nu kontakte dig med tilbud på din specifikke opgave. Håndværkeren kan kontakte dig telefonisk eller med en besked.

3) Du vælger din håndværker

Du kan frit vælge mellem de forskellige tilbud du har modtaget, såfremt du ønsker at gå videre med en af håndværkerne.