Hvem er vi?
Fra lav-det-selv til tryghed ved valg af håndværker

Om Ekspertlisten.dk

Vi hjælper dig med at finde den gode håndværker og at undgå de dårlige.

Vores systemer baggrundstjekker og overvåger ALLE håndværkere i Danmark. På Ekspertlisten.dk kan du derfor finde oplysninger om samtlige håndværkere og få det præsenteret på en let og overskuelig måde.

De faktuelle oplysninger kombineres med ucensorerede bedømmelser fra andre kunder, der har erfaringer med håndværkerne. Tilsammen giver det dig de bedste forudsætninger for at vælge den håndværker der er den rigtige for dig.

En fornem familie...

Ekspertlisten er en del af Lav-det-selv.dk - Danmarks største samlingssted for gør-det-selv folk og alle der gerne vil prøve at lave det selv.

Lav-det-selv.dk bliver besøgt 500.000 gange hver måned og det sker ofte, at brugere på LDS opdager at de ikke selv kan løse en opgave, men skal bruge professionel hjælp.

Oprindeligt blev ideen om en fuldstændig ærlig og gennemskuelig "find håndværker"-funktion født som en del af LDS. En lille ekstra-funktion, som LDS'erne kunne bruge til at hjælpe hinanden med at finde de bedste håndværkere.

Ambitionerne steg dog og i takt med at udviklingen skred frem og det blev klart, at siden her skal leve sit eget liv - med tætte bånd til Lav-det-selv.dk.

 

Formål og mission

Fuldt overblik til dig som kunde

Vi giver dig som kunde et fuldstændigt ærligt og gennemskueligt billede af hver eneste håndværker i Danmark - de gode og de dårlige. Objektive, faktuelle oplysninger kombineret med ucensorerede kundebedømmelser giver et solidt grundlag at vælge den rigtige håndværker.

Mindre knas mellem håndværker og kunde

Vi gør det nemt at komme i kontakt med de gode håndværkere. Samtidig gør vi det nemt og trygt at lave aftaler og sikrer færre misforståelser omkring opgaven.

Vi elsker dygtigt håndværk!

Er det noget bedre end flot udført håndværk og en håndværker man kan stole på? Det er dét vi alle leder efter. Derfor vil vi hjælpe den gode håndværker med at skille sig ud og blive fundet.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer, vil vi meget gerne høre fra dig!

Kontakt os

Firmaet bag:

LDS ApS
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
CVR: 35479708