Hvem er vi?
Tryghed ved valg af håndværker

Om Ekspertlisten.dk

Vi hjælper dig med at finde den gode håndværker og at undgå de dårlige.

Vores systemer baggrundstjekker og overvåger ALLE håndværkere i Danmark. På Ekspertlisten.dk kan du derfor finde oplysninger om samtlige håndværkere og få det præsenteret på en let og overskuelig måde.

De faktuelle oplysninger kombineres med ucensorerede bedømmelser fra andre kunder, der har erfaringer med håndværkerne. Tilsammen giver det dig de bedste forudsætninger for at vælge den håndværker der er den rigtige for dig.

Formål og mission

Fuldt overblik til dig som kunde

Vi giver dig som kunde et fuldstændigt ærligt og gennemskueligt billede af hver eneste håndværker i Danmark - de gode og de dårlige. Objektive, faktuelle oplysninger kombineret med ucensorerede kundebedømmelser giver et solidt grundlag at vælge den rigtige håndværker.

Mindre knas mellem håndværker og kunde

Vi gør det nemt at komme i kontakt med de gode håndværkere. Samtidig gør vi det nemt og trygt at lave aftaler og sikrer færre misforståelser omkring opgaven.

Vi elsker dygtigt håndværk!

Er det noget bedre end flot udført håndværk og en håndværker man kan stole på? Det er dét vi alle leder efter. Derfor vil vi hjælpe den gode håndværker med at skille sig ud og blive fundet.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer, vil vi meget gerne høre fra dig!

Kontakt os

Firmaet bag:

Bravido ApS
Middelfartvej 9D, 1.
5000 Odense C
CVR: 41645180