Hjælp og gode råd
Få gode råd og hjælp til at bruge Ekspertlisten

For håndværkere

Sådan byder du på opgaver

Du kan frit se opgaver på Ekspertlisten og kontakte kunder på de opgaver, der er relevante for dig - og det koster ikke noget. Se hvordan du gør her.

Når en kunde har en opgave, der skal løses, kan de vælge at kontakte firmaer direkte eller oprette en opgave og lægge den ind i vores markedsplads. Opgaver kan også oprettes som private til en udvalgt gruppe firmaer.

Der findes forskellige typer opgaver på Ekspertlisten:

1. Offentlige/åbne opgaver i markedspladsen
  2. Private/lukkede opgaver fra en kunde til udvalgte håndværkere
  3. Private/lukkede opgaver fra firmaer der bruger vores systemer (producenter, webshops og andre)

Offentlige opgaver kan ses og besvares af alle - det kræver bare en tilmelding som firmaejer, hvilket er gratis og tager få minutter.

Sådan ser du opgaver

1: Først skal du logge ind.

2: Klik på "Se åbne opgaver"

3: Du kan nu se en oversigt over de åbne opgaver. Hold musen over opgaven for at se mere.

4: Klik på en opgave for at se alle detaljer
Når kunden opretter opgaven, bliver han/hun bedt om at fortælle hvilke forventninger de har til dit svar.

De kan vælge mellem: "Jeg vil bare kontaktes", "Jeg forventer et løst prisoverslag" og "Jeg forventer et tilbud og en endelig pris". De fleste vælger "Kontaktes" eller "Prisoverslag", dvs. de forventer ikke, at du allerede fra start kan give dem en endelig pris. De vil bare gerne kontaktes om opgaven.

5: Klik på "Kontakt kunde" og vælg kontaktform:
Du kan ikke altid se kundens telefonnummer. Når kunden opretter opgaven, kan han/hun vælge om telefonnr. skal være synligt eller om man vil kontaktes via Ekspertlistens beskedsystem. Nogle kunder foretrækker at få beskeder, så de i ro og mag kan vælge hvilke håndværkere de vil gå videre med.

6: Hvis der ikke er et telefonnr.: Skriv en besked til kunden.
Formålet med "skriv besked" er primært at skabe kontakt mellem jer. Det forventes derfor ikke, at du bruger lang tid på, at skrive et flot tilbud. Fortæl kunden, at du er interesseret i opgaven og skriv dét der skal til, for at kunden får et godt indtryk af dig. Bed kunden om at kontakte dig eller skrive kontaktoplysninger tilbage.

Kunden får nu din besked. I bunden af din besked bliver der automatisk sat et link til din firmaprofil ind, så kunden kan se hvilket firma du kommer fra.

Del det

Brug for hjælp?

Kontakt os