Hjælp og gode råd
Få gode råd og hjælp til at bruge Ekspertlisten

For håndværkere

Ofte stillede spørgsmål (firmaer)

Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål til Ekspertlisten for håndværkere.

Jeg kan ikke finde mit firma - hvor er det?

Vi har alle firmaer i vores database, men viser kun firmaer som er kategoriseret som håndværksvirksomheder. Hvis du ikke kan finde dit firma, så skyldes det nok, at vi mangler korrekt kategori på. Kontakt os med dit firmas CVR-nummer og fortæl hvilke(n) kategori, der passer bedst. Så tilføjer vi det.


Hvordan retter jeg kontaktoplysninger på mit firma?

Du skal først tilmelde dig som firmaejer. Derefter godkender vi dig og tilknytter dig som ejer af firmaprofilen. Når det er gjort, kan du nemt rette kontaktoplysningerne og får adgang til række andre fordele. Se hvordan du tilmelder dig her.


Mit firma har et rødt flag! Hvorfor?

De røde og grønne flag vises på baggrund af vores dataindsamling om alle firmaer. Flagene er afhængige af forskellige faktorer, f.eks. hvilken branche et firma er kategoriseret under. Eksempelvis vil et firma få rødt flag, hvis det er kategoriseret under VVS, men mangler en VVS-autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen. Vi retter ALDRIG i de indsamlede data og vil dermed ikke fjerne røde flag. Men firmaer kan være kategoriseret forkert/uhensigtsmæssigt, hvilket kan udløse et (uberettiget) rødt flag for manglende autorisation. Eksempelvis er mange køle/ventilationsfirmaer kategoriseret som VVS'ere i CVR-registeret, men deres arbejde kræver ikke en VVS-autorisation. I de tilfælde retter vi selvfølgelig kategoriseringen, hvorefter det røde flag vil "forsvinde". Røde flag pga. konkurs, konkursbegæring, tvangsopløsning mv. kan IKKE rettes eller skjules. Så snart firmas status opdateres i CVR-registeret, vil det automatisk blive opdateret på Ekspertlisten. Dermed vil der være rødt flag så længe, der er en verserende sag iht. CVR.


Jeg har fået en dårlig bedømmelse! Hvad gør jeg?

Det bedste råd er, at skrive et svar til kunden. Dit svar vil både kunden og alle andre, der besøger din firmaprofil, kunne læse. Og selv en negativ bedømmelse kan blive opfattet positivt af potentielle kunder, hvis du besvarer den på en seriøs og saglig måde. Se mere om besvarelser her.  Vi har en "ingen-censur" politik på Ekspertlisten, så vi fjerner ikke negative bedømmelser medmindre de er i strid med vores retningslinjer.


Hvad tjener Ekspertlisten penge på?

Alle håndværksfirmaer bliver vist på Ekspertlisten og det gratis for firmaejere at tilmelde sig Ekspertlisten. Det er også gratis for håndværkere at byde på opgaver. Vi tror ikke på, at en tredjepart som os, skal tjene penge på at skabe kontakten mellem kunder og håndværkerne. Vi tjener primært vores penge ved, at hjælpe aktører i byggebranchen, som er interesseret i adgang til vores teknologi og hjælp til håndtering af data. Derudover kan håndværkere opgradere deres firmaprofiler, så der bliver vist logo, billeder, integration til Facebook, de får notifikationer om nye opgaver mm. Men vores baggrundstjek og de røde/grønne flag kan der ikke ændres på.


Del det

Brug for hjælp?

Kontakt os