Hjælp og gode råd
Få gode råd og hjælp til at bruge Ekspertlisten

For brugere

Sådan skriver du en bedømmelse

Bedømmelser kan være guld værd for andre kunder, når den rigtige håndværker skal vælges. Samtidig er det en hjælp - et skulderklap - til den gode håndværker, som har gjort et godt stykke arbejde.

1: Log ind

Man skal være logget ind for at kunne skrive en bedømmelse, hvis du ikke allerede er tilmeldt, så klik på "Tilmeld" i toppen af skærmen.

2: Find det firma du vil bedømme

3: Klik på "Bedøm firma"
Herefter kan du give karakter fra 1-5 og skrive en kort og sigende titel/overskrift for bedømmelsen. Hold overskriften kort, men alligevel beskrivende for din oplevelse af firmaet eller hvad de lavede for dig.

I beskrivelsen skal du fortælle i korte træk hvad firmaet har lavet for dig. Det er en rigtig god ide at uddybe hvorfor du har været tilfreds/ikke tilfreds i beskrivelsen. Jo flere detaljer jo bedre! En bedømmelse er mest værd, når andre kan læse hvorfor firmaet har fået en god/middel/dårlig bedømmelse.

Slut gerne af med billeder af det udførte arbejde.

4: Afslut ved at klik på "Tilføj bedømmelse"
Din bedømmelse kan nu ses af andre og hvis firmaet har tilmeldt sig på Ekspertlisten, får de besked. Firmaet har mulighed for at besvare bedømmelsen.

Del det

Brug for hjælp?

Kontakt os