Hjælp og gode råd
Få gode råd og hjælp til at bruge Ekspertlisten

For brugere

Ofte stillede spørgsmål (brugere)

Her er en samling af det mest almindelige spørgsmål om Ekspertlisten blandt brugere.

Kan man finde alle håndværkere på Ekspertlisten?

Vores system finder og baggrundstjekker ALLE håndværksfirmaer i Danmark - så ja, du kan finde allesammen her. Skulle der mangle et firma, kan det skyldes at firmaet formelt set hedder noget andet end dét navn du kender. Prøv at søge på nogle varianter af navnene eller ejerens navn. Hvis du stadig ikke finder firmaet, kan det være, at der mangler en korrekt branchekode. Skriv meget gerne til os og det bliver tilføjet. Vi har samtlige 740.000 danske firmaer i vores database, men viser kun firmaer der er kategoriseret indenfor håndværk. 


Hvad er forskellen på Ekspertlisten og de mange håndværkerportaler på nettet?

For os er det et mål, at skabe fuld gennemsigtighed i byggebranchen - det er faktisk hele missionen med Ekspertlisten. Du skal som kunde nemt kunne få et fuldt og overskueligt billede af enhver håndværksvirksomhed. Det gør vi ved at indsamle og behandle meget store mængder af data om byggebranchen. Kort sagt: Vi baggrundstjekker og viser ALLE håndværksfirmaer. Ikke kun dem en gruppe af betalende kunder, som det ofte er tilfælde andre steder. Sagt på en anden måde: Vi skal ikke leve af, at håndværkere betaler os for at blive vist frem. Derfor kan vi være objektive og vise dig alle firmaer.


Kan firmaer købe grønne flag?

NEJ! Ingen firmaer kan købe sig til grønne flag eller få fjernet røde flag. Vores baggrundstjek er hele kernen Ekspertlisten og vi går ikke på kompromis med de faktuelle oplysninger. Heller ikke bedømmelser kan man betale for at få censureret - men alle bedømmelser skal selvfølgelig følge vores retningslinjer. Læs mere om vores baggrundstjek her.


Får man 3 byggetilbud når man opretter en opgave?

Ekspertlisten er IKKE (endnu) en "få-3-tilbud" side. Vores koncept er anderledes og minder mere om en markedsplads. Her er det gratis for alle håndværkere, at se opgaver og de kan kontakte kunder, hvis opgaven er interessant for dem. Håndværkerne er ikke tvunget til at betale os, for at få adgang til opgaver. For dig betyder det, at du kan få henvendelser fra mange flere - også fra de dygtigste håndværksmestre, som normalt ikke har svært ved at få kunder (og derfor ikke bruger penge på tilbuds-sider). Der er mange fordele ved markedsplads-konceptet. Læs mere her.


Er jeg garanteret henvendelser på min opgave?

Nej, du er ikke garanteret henvendelser. Vi stiller en markedsplads til rådighed, hvor kunder og håndværksfirmaer kan mødes. Det giver en masse fordele for begge parter. Men det betyder samtidig, at beskrivelsen af din opgave er meget vigtig.


Hvad tjener Ekspertlisten penge på?

For dig som kunde er alt gratis på Ekspertlisten. Alle håndværksfirmaer bliver vist på Ekspertlisten og det gratis for firmaejere at tilmelde sig Ekspertlisten. Det er også gratis for håndværkere at byde på opgaver. Vi tror ikke på, at en tredjepart som os, skal tjene penge på at skabe kontakten mellem dig og håndværkerne. Det ville begrænse hvilke håndværkere, du som kunde vil kunne få fat i via Ekspertlisten, hvilket strider imod vores koncept. Vi tjener primært vores penge ved, at hjælpe aktører i byggebranchen, som er interesseret i adgang til vores teknologi og hjælp til håndtering af data. Derudover kan håndværkere opgradere deres firmaprofiler, så der bliver vist logo, billeder, integration til Facebook, de får notifikationer om nye opgaver mm. Men vores baggrundstjek og de røde/grønne flag kan der ikke ændres på.


Del det

Brug for hjælp?

Kontakt os