Rp Murerservice og Entreprenør IVS

Murer

Økonomi og drift
Relevante garantiordninger
 • Ikke medlem af de ordninger vi tjekker
Autorisationer

Ingen autorisationer nødvendige

Vil du vide mere om vores baggrundstjek? Læs mere her

Firmainfo

 • Telefon: Ukendt
 • Web: Ukendt
 • Adresse: Gl Nykøbingvej 27, 4560 Vig
 • Stiftet: 09. jan 2019
 • CVR: 40201629
 • Type: Iværksætterselskab
 • Antal ansatte: 1
 • Reklamebeskyttelse

Bedømmelser fra kunder

Morten snød os for 15.000 kr

 • 12-08-2020 af Sandra

Morten har for nydeligt været ansat hos Jydsk tagteknik, hvilket han ikke er mere. Som I andre også fortæller, virkede han så flink og påstod at han var murer, hvilket har vist sig nu ikke at være sandt. Vi fandt ham også i handyhand, han kom ud og gav os et billigt pris til at starte med, man kan altid være bagklog efterfølgende og tænkte på den pris han startede med. Han skulle står for lægning af beton gulv, vægge, og isolering til gulvvarme. Han kom ud med firmavogn, så man regner ikke med at manden stikker af med ens penge. Jeg fik overført masser af penge til varer, som han påstod han kunne skaffe til et indkøbspris via Jydsk tagteknik. Først efter mange penge var overført til varer, kom den ene undskyldning efter den anden for at blive væk, vi måtte ansatte en anden og her får vi så at vide, at alt hvad han var startede med, skulle laves om. De få vægge han havde lavet, var der allerede kommet revner i, isolering var ikke lagt i samme højre, og dampspærre var lagt helt forkert. Alt har kostede os dobbelt fordi det nu skulle rettes op. Jeg har billeder af Morten, hans rød privat bil, mine overførelser, hans dårlige udførelse af arbejdet, så hvis han skulle komme med en begrundelse til at afvise beskyldningerne kommer alt på nettet. MORTEN OVERFØRER MINE PENGE.

Hold jer VÆK

 • 30-07-2020 af Bent

Han er så venlig hjælpsom og der er ikke det han ikke kan eller vil hjælpe med... Men virkeligheden er bare alt hvad han hjælper med koster dig selv dobbelt så dyrt ,da det han laver er fusk og kun halvt lavet. og du ender med et halvt resultat som alligevel skal laves om og inden du få set dig om stå du både uden arbejds mand og penge plus du få en regning på noget der slet ikke holder stik... Så pas på hvis i ikke vil stå i lort til halsen. Den mand burde en tur i tv,et og stå til regnskab en gang for alle..

Besvarelse fra firmaet

U må have fat i den forkerte jeg har ikke arbejdet for nogle der hedder bent

Bedrageri

 • 15-05-2020 af Marie

Morten som er direktør i firmaet Rp Mureservice & Entreprenør bød på en opgave på Handyhand. Vi betalte penge forud for nogle materialer. Det vil jeg gerne fraråde, idet jeg ikke har kunne komme i kontakt med ham siden. Jeg har nu politianmeldt ham. Udover dette har han lavet et rigtigt grimt stykke arbejde og noget af det er direkte ulovligt. Hold jer langt væk fra ham og dette firma.

Besvarelse fra firmaet

Det er lavet er lavet selv ønsker det du bestemte Selv martialer da det skulle varer så billige som muligt og andgårdne betaling så må du have godt noget forkert for hvores faktura er ikke betalt

Benyt ALDRIG dette firma !!!

 • 09-12-2019 af Kirsten

Morten har opstartet, opsætning af hegn, låger, tagrender, faskiner, dræn sokkelriste, nyt tagpap på et skur mm. for mig. ALT står halv færdigt, Morten har ikke været her i to måneder nu, møder ikke op når man har aftalt det, og har alle mulige undskyldninger. Morten er ikke til at få fat på, og svarer ikke på beskeder. Jeg har forudbetalt 12.000,- kr. til materialer, til hegn og tagrender. Kan se på andre anmeldelser, at det er sammen fremgangsmåde der gentager sig. Uforståeligt... hvordan man kan drive firma sådan.

Besvarelse fra firmaet

Man få und af den dame først prøver hun og snyde der hvor hun borde før og fortalte at han var syg i hoved og så kunne hun ikke betale hun havde en ejdomsmæglet bordene som snød hende og nu er det os der er nogle svin hun skylder 71000 kr og hun har aldrig lavet en skid andet at udnytte samfundet med hendes sokaldte sygdomme man tror det også nå man ser hende hun skal betale sin regning slut

Svindel og humbug

 • 10-11-2019 af Emil

Svindler firma. Hold jer langt væk

Svindel firma

 • 23-09-2019 af Brian

SVINDEL FIRMA SOM KUN ER UDE PÅ AF SNYDE DIG FOR PENGE. Morten er en stor svindler, hold jer langt væk fra dette firma. Det burde ikke være lovligt at køre forretning på denne måde. Har anmeldt ham til politiet og lavet en anmeldelse på 3 byggetilbud hvor han også tager røven på folk.

Besvarelse fra firmaet

Ja hold jer væk fra Brian han tror han kan slippe for at betale fordi han skriver her inden

Svindel firma

 • 06-09-2019 af Brian

Fandt Rp murerservice via Ahandyhand. Han skulle hjælpe med facaderenovering fik sin medhjælper til at banke puds af, hvorefter han så skulle i gang med net og op pudsning. Han får lavet ca 50 % og det ligner noget der ikke er sandt det han har lavet. Fik desværre betalt ham på forskud for materialer som han ikke vil tilbagebetale. Har fået en anden murer til at se på det og han siger han aldrig har set noget så grimt. Selv en murer fra Polen ville have gjort det pænere. Har anmeldt han til politiet for svindel. BRUG ALDRIG DETTE FIRMA I BLIR KUN SNYDT.

Besvarelse fra firmaet

Det er nemt og svine folk til når man ikke betaler sin regning han er bare et stor svin

Svindlerfirma

 • 06-09-2019 af Emil

Jeg kommer i kontakt med RP murerservice og entreprenør via 3 byggetilbud.dk Jeg skulle ha lagt gulvvarme og skiftet fliser på mit badeværelse. Morten byder på opgaven som den eneste og jeg han får dermed opgaven. Morten begynder og han får banket gulvet op og smider det hele i min indkørsel. Han havde en makker med til at hjælpe sig. Han var angiveligt uddannet tømmer men går som arbejdsmand i firmaet fortæller Morten. Derefter fortæller Morten mig at desværre blir lidr dyrere da der er fugt i bagvæggen så vi bliver enige om at også den bliver brudt ned. Herefter går Morten igang med at lægge lewis plader og gulvvarme ud. Da dagen er omme siger han at han vil komme og støbe gulvet. Han har samme dag kørt en trailer med grus i min indkørsel som skulle bruges til at støbe gulvet med. Min nabo kommer tilfældigvis forbi og ser hvad der er blevet lavet på mit badeværelse. Og får mildest talt et chok. Lewis pladerne var lagt helt forkert og skruet ned i spærrene. Derudover har han skruet hul i faldstammen Lagt gulvvarme med ca 2.5 meter pex slanger, det dækkede næsten ingenting. Ikke skiftet gamle conex rør som også var ulovlige Lagt 2 stykker isolering i hulrummet mellem spærret. Og lagt en masse isolering lige ved kanterne så det så ud som om der var lagt rigeligt. Jeg ringer derefter til Morten og siger jeg gerne vil ha en second opinion på hans arbejde. Derefter går der ca 30 min så er han i min indkørsel og kobler sin trailer på og kører sin vej. Får dagen efter nogen vvs'er ud og de siger til mig at "det ligner nogen børn som har leget derude" og at de aldrig har set noget så dårligt udført. Er meget glad for at han ikke nåede at støbe ovenpå det klamphugger arbejde han havde udført. Jeg havde desværre betalt ca 20.000 kr som han ikke vil betale en krone tilbage af. Jeg håber for ingen at de sætter ham til at lave noget på deres hus nogensinde. RP MURERSERVICE ER ET SVINDLER FIRMA!

Besvarelse fra firmaet

Nu ved vi ikke noget om guld varmen det stå for din egen regning de 20000 du har betalt er for de timer der er brugt der er taget 3 gulve op og og en fugtig væg dom kunden selv vil have ned så 2 mand i 4 dage vi lever jo ikke i slave tiden merer

Bedøm firma